Ga naar hoofdinhoud

Trainingen van SynergiQ

SynergiQ is de trainer met 100% expertise in zorg

Bij SynergiQ bieden we verschillende zorgtrainingen, workshops en adviestrajecten (in company) aan waarmee je jouw resultaat versterkt. Individueel of met je team, maar altijd gericht op het toepassen van kennis op jouw eigen werkplek. Dus praktisch, met veel tips en voorbeelden, zodat je direct aan de slag kunt. Want met de juiste tools heb je als professional of team grip op de uitdagingen in de zorg en breng je met kracht, creativiteit en innovatie de zorg echt verder.

Veranderen via zorgverbeteraars

Workshops

  • Missie en visie
  • De kunst van veranderen
  • Een jaarplan van iedereen
  • Versterkende feedback
  • Kwaliteitsmanagement

Training

  • DISC-training

Adviestrajecten

  • Maatschap opzetten
  • Verandermanagement
  • Organisatieontwikkeling
  • Persoonlijk leiderschap
Jessica Leeuwenburg van SynergiQ samen met een klant
Vind jouw verbreding

Als zorgorganisatie of professional heb je het liefst een trainer of coach die helemaal thuis is in jouw dagelijkse praktijk. Zo kun je namelijk direct dat wat je leert, toepassen in jouw werkplek. Naast ons genoemde aanbod bieden we ook trajecten op maat aan. Bijvoorbeeld om jullie teamdag (de belangrijkste brandstof om je team goed op gang te houden) te versterken. Wil je eens sparren over de extra mogelijkheden?

Maak een afspraak
SynergiQ

Bij SynergiQ richten we ons op het begeleiden van zorgorganisaties die echte resultaten willen behalen. We zijn er voor degenen die streven naar een frisse kijk en die in het steeds complexere zorglandschap hun zorgprestaties willen versterken.

Meer over Synergiq
Meer dan alleen trainingen

SynergiQ gaat verder dan alleen het geven van trainingen en coaching. Dit doen wij voorafgaand aan een training door samen met jou te onderzoeken wat nodig is of naderhand door zaken te bestendigen. Naast trainingen biedt SynergiQ de volgende andere diensten:

Strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties.   Lees meer

Consultancy

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? Het gevoel dat je als manager in de zorg of eigenaar van een zorgpraktijk het wiel opnieuw uit moet vinden? Dat is niet nodig!   Lees meer

Interim

Het implementeren van de plannen in de praktijk. Maar ook het overnemen van leidinggevende taken of praktische zaken.   Lees meer

Een adviseur met een bril die voor een boom staat.
SynergiQ

Wij versterken zorgresultaten. SynergiQ begeleidt organisaties die tastbare successen nastreven in een complexe zorgomgeving. Nieuwsgierig naar onze drive?

Duik in ons verhaal
Meer dan alleen trainingen

SynergiQ gaat verder dan alleen het geven van trainingen en coaching. Voorafgaand aan een training om te bepalen wat nodig is of naderhand door zaken te bestendigen kunnen wij jouw organisatie ondersteunen. Naast trainingen biedt SynergiQ de volgende andere diensten:

Strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties.   Lees meer

Consultancy

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? Het gevoel dat je als manager in de zorg of eigenaar van een zorgpraktijk het wiel opnieuw uit moet vinden? Dat is niet nodig! Lees meer

Interim

Het implementeren van de plannen in de praktijk. Maar ook het overnemen van leidinggevende taken of praktische zaken. Lees meer

Zorgorganisaties die SynergiQ's verbeterkracht ervaren
Back To Top