Ga naar hoofdinhoud
Ontmoet Jessica Leeuwenburg
De oprichtster van SynergiQ

Onze missie is om zorgresultaat te versterken. Bij SynergiQ richten we ons op het begeleiden van zorgorganisaties die echte resultaten willen behalen. We zijn er voor degenen die streven naar een frisse kijk en die in het steeds complexere zorglandschap hun zorgprestaties willen versterken.

En hier het mooie: je hoeft deze verandering niet alleen te doorstaan! Samen komen we verder. Met 10+ jaar ervaring en een eigen onderneming sinds 2016, brengt SynergiQ jou aan het roer van jouw vernieuwing. Dat doen we door kennis te delen bijvoorbeeld in interim opdrachten of trainingen, maar ook vanuit ons enthousiasme en optimisme. Wij zien kansen en mogelijkheden vanuit onze ervaring. Samen bereiken we meer dan ooit tevoren!

Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend in de camera met documenten
“ Voor toekomstbestendige zorg is vernieuwing nodig.
Maar wel op de juiste manier. Niet omdat er vernieuwing is,
maar omdat vernieuwing jouw organisatie vooruit helpt”
- Jessica Leeuwenburg

Over SynergiQ

Bij SynergiQ staat het samenspel tussen oorzaak en oplossing centraal. We streven naar een perfecte balans tussen samenwerking en prestaties, waarbij onze naam een knipoog geeft naar de kwaliteit en effectiviteit van onze diensten. Als veelzijdige professionals vervullen we rollen zoals die van trainer, coach, projectleider en interim specialist.

Why & How

Onze drijfveer, onze WHY, is helder: we willen organisaties in staat stellen om zelf verder te groeien. Wij geloven dat de juiste tools en inzichten de sleutel zijn tot succes, en daar zetten we ons vol passie voor in.

Onze aanpak, onze HOW, richt zich op het identificeren en oplossen van knelpunten waar organisaties mee worstelen. We duiken in de kern van de uitdagingen en zorgen ervoor dat processen weer soepel verlopen. Onze kracht ligt in onze scherpe blik op de oorzaak achter de problemen. We geloven niet in oppervlakkige oplossingen; in plaats daarvan stellen we diepgaande analyses op om vervolgens de meest passende oplossingen te vinden.

Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend na de camera met een flip-over met daarop missie en visie

Waar wij goed in zijn

Bij SynergiQ doen we meer dan alleen een middel inzetten. We leveren doordachte strategieën en haarscherpe inzichten die jouw organisatie helpen om te excelleren. Samen werken we aan synergie tussen mensen, processen en resultaten, en streven we naar een betere toekomst voor jouw organisatie.

Welkom in de wereld van synergie, waar oorzaak en oplossing samenkomen en waar jouw succes ons ultieme doel is.

Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend in de camera met een laptop
Back To Top