Ga naar hoofdinhoud
Onze diensten

Ontdek hoe wij de schakel leggen tussen jouw uitdagingen en gewenste doelen en daadwerkelijk actie ondernemen. We begrijpen de obstakels die soms op je pad komen en helpen je helder te zien waar je naartoe wilt. Met onze frisse en open blik wijzen we je niet alleen de weg naar succes, maar bieden we ook tastbare ondersteuning.

Bij SynergiQ zijn loze beloften ver te zoeken. Samen met jou gaan we proactief op zoek naar duurzame, tastbare oplossingen. Of je nu als individu werkt, een partnerschap vormt, onderdeel bent van een grotere maatschap, zorgnetwerk of ziekenhuis, wij staan pal achter jou. Jouw kracht om te verbeteren is onze drijfveer. Of het nu gaat om het optimaliseren van teamresultaten, brainstormen over toekomstige mogelijkheden en strategieën die bij jou passen, of praktische hands-on ondersteuning, wij bundelen onze krachten om jouw zorgresultaten te versterken.

Diensten

Missie, visie & strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties

Lees meer
Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend in de camera
Diensten

Interim

Het implementeren van de plannen in de praktijk. Maar ook het overnemen van leidinggevende taken of praktische zaken.

Lees meer
Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend in de camera
Diensten

Trainingen

Wanneer je weet hoe iets moet, wordt alles gemakkelijker. Met diverse trainingen tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau. Dit doen we zowel op individueel als op teamniveau.

Lees meer
Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend na de camera met een flip-over
Diensten

Consultancy

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? Het gevoel dat je als manager in de zorg of eigenaar van een zorgpraktijk het wiel opnieuw uit moet vinden? Dat is niet nodig!

Lees meer
Jessica Leeuwenburg van SynergiQ samen met een klant
Back To Top