Ga naar hoofdinhoud

Interim professionals van SynergiQ

SynergiQ is de ondersteuner met 100% focus en expertise in de zorg.

Bij SynergiQ zien we de inzet van interim zorg professionals als de motor van vernieuwing en als oplossing voor een tijdelijk capaciteitstekort. Altijd in verbinding en als onderdeel van jullie organisatie, maar juist vanuit onze onafhankelijke positie kunnen wij versterkend werken.

Voordelen van onze interim professionals

Ervaring en Expertise

Een interim professional van SynergiQ heeft uitgebreide ervaring in de zorgsector en brengt waardevolle expertise met zich mee. Wij werken regelmatig aan het bijspijkeren van onze kennis en blijven onszelf uitdagen.

Maatwerk en snelheid

Wij denken graag met jouw organisatie mee en zijn daarin flexibel. We passen ons aan jouw specifieke vereisten aan en kunnen snel schakelen, zodat we binnen korte tijd een versterkend effect op jouw zorgorganisatie kunnen hebben

Pragmatisch

Een interim professional van SynergiQ richt zich op het nut en de bruikbaarheid van adviezen en tools. Deze dienen waarde toe te voegen in de praktijk.

Focus

Wij geloven in via kleine stapjes toewerken naar een hoger doel. Juist door focus behalen wij resultaat.

Versterkend

Een interim professional van SynergiQ gelooft in elkaar versterken. In een goede samenwerking, waarbij gelijkwaardigheid en respect vooropstaat. Wij brengen nieuwe en frisse perspectieven mee.

Onze Aanpak

Bij SynergiQ geloven we in synergie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De samenwerking moet effectiever zijn dan dat iedereen voor zich zou werken. Zoeken jullie naar een motor voor vernieuwing of hebben jullie een tijdelijk capaciteitsvraagstuk binnen de zorg? Laten we dan onderzoeken of de match er is?

Een interim zorg professional van SynergiQ werkt nauw samen met jullie team en biedt hands-on ondersteuning en expertise. We spelen snel in op veranderende omstandigheden en streven naar waarde-creatie voor jouw organisatie.

Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend in de camera met een laptop
Onze Interim Diensten

SynergiQ is er voor alle organisaties in de gezondheidszorg en voor verschillende vraagstukken. Of je nu in de nuldelijn, eerstelijn, tweedelijn of derdelijn acteert, wij combineren onze ervaring op lokaal, regionaal en landelijk niveau tijdens onze tijdelijke inzet. Wat ons onderscheidt is de competentie om nieuwe vraagstukken ons snel eigen te maken, met inzichten uit andere opdrachten. Hierdoor halen we niet iets, maar brengen we voor als iets voor jullie organisatie. Namelijk nieuwe inzichten en ervaringen.

Recente opdrachten:

  • Interim bestuurssecretaris & accounthouder CJG-Gemeente
  • Interim regiomanager JGZ
  • Beleidsadviseur Arbeidsmarkt
  • Beleidsadviseur toekomstbestendig samenwerken
  • Beleidsadviseur Farmacie (samenwerking & professionalisering)
SynergiQ

Bij SynergiQ richten we ons op het begeleiden van zorgorganisaties die echte resultaten willen behalen. We zijn er voor degenen die streven naar een frisse kijk en die in het steeds complexere zorglandschap hun zorgprestaties willen versterken.

Meer over SynergiQ
Meer dan alleen interim

SynergiQ gaat dus verder dan alleen interim ondersteuning. Om toekomstbestendige zorg te realiseren biedt SynergiQ naast ondersteuning ook de volgende andere diensten:

Strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties   Lees meer

Consultancy

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? Het gevoel dat je als manager in de zorg of eigenaar van een zorgpraktijk het wiel opnieuw uit moet vinden? Dat is niet nodig!   Lees meer

Trainingen

Wanneer je weet hoe iets moet, wordt alles gemakkelijker. Met diverse trainingen tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau. Dit doen we zowel op individueel als op teamniveau.   Lees meer

Een adviseur met een bril die voor een boom staat.
SynergiQ

Wij versterken zorgresultaten. SynergiQ begeleidt organisaties die tastbare successen nastreven in een complexe zorgomgeving. Nieuwsgierig naar onze drive?

Duik in ons verhaal
Meer dan alleen interim

Strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties   Lees meer

Consultancy

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? Het gevoel dat je als manager in de zorg of eigenaar van een zorgpraktijk het wiel opnieuw uit moet vinden? Dat is niet nodig! Lees meer

Trainingen

Wanneer je weet hoe iets moet, wordt alles gemakkelijker. Met diverse trainingen tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau. Dit doen we zowel op individueel als op teamniveau. Lees meer

Zorgorganisaties die SynergiQ's verbeterkracht ervaren
Back To Top