Ga naar hoofdinhoud

Consultancy voor de zorg

SynergiQ is de consultant met 100% expertise in de zorg

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? Het gevoel dat je als manager in de zorg of eigenaar van een zorgpraktijk het wiel opnieuw moet uitvinden? Dat is niet nodig!

Bij ZorgKaart zijn zo’n 60.000 zorgorganisaties geregistreerd. De kans is groot dat jouw uitdaging of vraag niet uniek is. Misschien is de praktijk net iets anders, maar de oplossing is er.

Je hebt alleen de juiste expertise nodig om tot oplossingen te komen. Die expertise vind je bij SynergiQ. SynergiQ is het adviesbureau dat zich vastbijt in vraagstukken van zorgorganisaties en streeft naar duurzame oplossingen.

Een adviseur met een bril die voor een boom staat.
Onze werkwijze in het kort

Elkaar leren kennen

Voordat we aan een zorg- of consultancytraject beginnen, willen we jouw zorgorganisatie graag leren kennen. Wat zijn de doelen en uitgangspunten? Welke uitdagingen liggen er en welke innovaties wil je benutten, en waarom?

Plan van aanpak

Met gedegen onderzoek, concretisering van de doelstellingen en discussiemogelijkheden werken we toe naar een plan van aanpak.

Zorgverbeteraar

Wij leveren concreet en praktisch advies op waarmee jouw organisatie aan de slag kan.

Implementatie

Met onze gedegen kennis van de praktijk en onze pragmatische aanpak kunnen we ondersteunen bij de implementatie.

Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend in de camera met documenten
Zorg consultancy

Als zorgorganisatie of zorgpraktijk heb je het liefste iemand die helemaal thuis is in het reilen en zeilen in de zorg. Geen algemeen consultancybureau, maar een adviseur die jouw organisatie volledig begrijpt. Een consultant die de klappen van de zweep kent van jouw type zorgbranche. Iemand die al eens eerder met dat bijltje heeft gehakt. 

Genoeg beeldspraak. Het punt is, je zoekt een doorgewinterde zorgconsultant met veel kennis en ervaring met zorgorganisaties. En daarom ben je hier beland. 

 

De aanpak van SynergiQ

SynergiQ richt zich volledig op de zorg en past zich aan jouw praktijk aan. Niet andersom. Lees meer over onze aanpak.

Specialistisch advies voor jouw zorgorganisatie

Elke zorgorganisatie is uniek en heeft haar uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebied van operationele efficiëntie, personeel, kwaliteit en veiligheid, verandermanagement of strategische groei. Wij kunnen jouw ontwikkelvraagstuk snel doorgronden door onze vergaande kennis van het zorgdomein.

De oplossingen, die bedenken we graag samen. Waarom? Omdat we streven naar synergie. Dat punt waarop je voelt dat je verder komt dan dat je alleen ooit zou zijn gekomen. Het punt waarop wij de meeste toegevoegde waarde hebben. Want goed onderbouwde plannen die gedragen worden vanuit de organisatie, dat is de basis voor een duurzaam resultaat.

Doorvoeren van verbeteringen

Plannen maken en advies krijgen is mooi, maar het daadwerkelijk in de praktijk brengen, dat is nog mooier. Daar doe je het voor. Dat is de reden dat wij ook helpen om jouw plannen in de praktijk te brengen. Dit door de plannen heel concreet uit te werken. Door te luisteren wie jullie zijn en waar jullie behoefte echt ligt, maar ook door realistisch te zijn en jullie tools aan te reiken om aan de slag te kunnen.

SynergiQ

Bij SynergiQ richten we ons op het begeleiden van zorgorganisaties die echte resultaten willen behalen. We zijn er voor degenen die streven naar een frisse kijk en die in het steeds complexere zorglandschap hun zorgprestaties willen versterken.

Meer over Synergiq
Meer dan alleen consultancy voor de zorg

SynergiQ gaat verder dan alleen het verstrekken van advies. Voor ons staat duurzaam resultaat voorop. Dat start met het doorgronden van de vraag en het schrijven van een goed plan. Naast consultancy biedt SynergiQ de volgende andere diensten: 

Strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties.    Lees meer

Interim

Het implementeren van de plannen in de praktijk. Maar ook het overnemen van leidinggevende taken of praktische zaken.   Lees meer

Trainingen

Wanneer je weet hoe iets moet, wordt alles gemakkelijker. Met diverse trainingen tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau. Dit doen we zowel op individueel als op teamniveau.   Lees meer

Een adviseur met een bril die voor een boom staat.
SynergiQ

Wij versterken zorgresultaten. SynergiQ begeleidt organisaties die tastbare successen nastreven in een complexe zorgomgeving. Nieuwsgierig naar onze drive?

Duik in ons verhaal
Meer dan alleen consultancy voor de zorg

SynergiQ gaat dus verder dan alleen consultancy. Wie verandering wil bereiken in een organisatie, heeft een goed plan nodig én het doorvoeren daarvan in de praktijk. Naast consultancy biedt SynergiQ de volgende andere diensten: 

Strategie

Het maken van plannen en beleid die leiden tot veranderingen binnen zorgorganisaties.    Lees meer

Interim

Het implementeren van de plannen in de praktijk. Maar ook het overnemen van leidinggevende taken of praktische zaken. Lees meer

Trainingen

Wanneer je weet hoe iets moet, wordt alles gemakkelijker. Met diverse trainingen tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau. Dit doen we zowel op individueel als op teamniveau.  Lees meer

Zorgorganisaties die SynergiQ's verbeterkracht ervaren
Back To Top