Ga naar hoofdinhoud
Adviestraject

Organisatieontwikkeling

Stilstand is achteruitgang, ontwikkeling is vooruitgang. Als zorgaanbieder wil je de beste zorg leveren, elke dag opnieuw. Benieuwd naar welke ingrediënten nodig zijn om toekomstbestendige zorg te verlenen? Hoe je bijvoorbeeld kunt zorgen voor sterke zelfsturende teams waarbij werkplezier vooropstaat, of welke leiderschapsstijl het beste bij jouw zorgorganisatie past? SynergiQ ondersteunt zorgorganisaties bij deze en andere vraagstukken op het gebied van vormgeving van de organisatie.

Plan een afspraak

Ontwikkelen

De wereld om ons heen staat niet stil. We hebben te maken met toenemende digitalisering, een krappe arbeidsmarkt, een toenemende zorgvraag, nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast heb je ook je eigen ambities; je wilt onnodige zorg voorkomen, een veilige plek bieden aan patiënten met complexe zorgvragen, efficiënt werken of bijvoorbeeld werkplezier bevorderen.

Als zorgorganisatie ben je continu in ontwikkeling om toekomstbestendig te zijn. Dat vraagt van het bestuur, MT en de professionals in jouw organisatie dat zij zich mee ontwikkelen. SynergiQ heeft de expertise om je daarmee te helpen.

Een adviseur met een bril die voor een boom staat.

Vraagstukken waarmee wij raad weten

  • Het opstellen van een strategische visie en meerjarenbeleid
  • Het behalen van kwaliteitscertificaten, zoals NPA, HKZ of ISO
  • Het starten, laten groeien of uitbreiden van een zorgonderneming
  • Teamcoaching bij organisatieverandering
  • Het inrichten van een nieuwe organisatiestructuur
Jessica Leeuwenburg van SynergiQ kijkend na de camera met een flip-over met daarop missie en visie

De aanpak van SynergiQ

Ontwikkeling betekent een geleidelijke verandering in een zekere richting. Die richting noemen we de toekomst. Hoe toekomstbestendig is jouw zorgorganisatie? En heb jij een helder beeld van de toekomst? Van de externe omgeving om jou heen, van wie jij bent als organisatie (je waardebod) en is jouw interne organisatie hierop aangepast? Om de effectiviteit van jouw zorgorganisatie duurzaam te optimaliseren kijken we zorgvuldig naar de mens, de organisatie én het netwerk.

Zorgverbeteraars

Workshops

Training

Adviestraject

Back To Top