Ga naar hoofdinhoud
Adviestraject

Maatschap opzetten

Het aangaan van een maatschap voelt voor veel zorgprofessionals als het aangaan van een huwelijk. ‘Je gaat niet over één nacht ijs’.

In een adviestraject op maat kan SynergiQ jou persoonlijk of jullie als startende huisarts of maatschap ondersteunen bij tal van vragen over het praktijkhouderschap en jullie samenwerkingsvraagstukken.

Plan een afspraak

Praktijkhouderschap

Er zijn verschillende fases als je overweegt een praktijk te starten, een praktijk over te nemen of toe te treden tot een maatschap.

 • Fase 1: Persoonlijke oriënteren
  Past het praktijkhouderschap bij jouw drijfveren en sterke punten?
 • Fase 2: Oriëntatie werkplek
  In welke werkomgeving floreer jij het beste? Denk daarbij niet alleen aan locatie, maar ook aan samenwerkingsvorm en patiëntpopulatie.
 • Fase 3: Oriëntatie samenwerking
  Hoe kun je elkaar aanvullen in de samenwerking en hoe kunnen jullie omgaan met tegenslagen? Ontdek wat voor jullie belangrijk is in de samenwerking, naast het hebben van een goede klik.
 • Fase 4: Praktijkvoering, werkgeverschap en kwaliteit Het praktijkhouderschap voelt voor veel toekomstige praktijkhouders als ‘veel’, ‘zwaar’, ‘pittig’. Niet omdat het dat per definitie is, maar meer omdat het onbekend is. Ontdek wat komt kijken bij het praktijkhouderschap, waar je goed in bent en welke ‘hulplijnen’ je kunt inzetten. Je hoeft immers niet alles alleen te doen.

Niet alle fasen hoeven voor jouw vraag van toepassing te zijn. Graag denken we met jou mee hoe we in een adviestraject op maat ondersteuning kunnen bieden met onze uitgebreide kennis van de zorg en praktijkvoering.

Een gebouw aan de rivier dat de kunst van verandering met boten laat zien. rotterdam
Onze werkwijze

Elkaar leren kennen

Voorafgaand aan het adviestraject leren we jou en jouw vraag graag beter kennen. Zo kunnen we een traject op maat aanbieden dat je echt verder helpt.

Het adviestraject

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek maken we een adviestraject op maat.

Aan de slag

Na ons adviestraject ga jezelf aan de slag. Alle adviezen ontvang je in een kort maar krachtig eindrapport.

Een vrouw die met plakbriefjes op een glazen wand schrijft.

Wat ga je bereiken

Aan het einde van dit adviestraject heb je:

 • Op maat jouw antwoorden gevonden
 • Zicht op jouw individuele sterke eigenschappen
 • Zicht op hoe je verder wilt en kunt komen
Zorgverbeteraars

Workshops

Training

Adviestraject

Back To Top